vineri, 25 septembrie 2009

Contabilitatea firmelor

Acest blog exista pentru a-i ajuta pe cei care doresc sa tina contabilitatea unei firme si pe cei care, administratori fiind, doresc sa se descurce prin noianul de norme, normative si legi care se schimba de la o zi la alta, la bunul plac al unora.

Utilitatea porneste de la faptul ca aici voi explica si care sunt pasii in pornirea unei firme, pasii pentru evidenta contabila si chiar cei de desfiintare a firmei.

Cineva spunea ca daca dai altora fara sa astepti sa primesti ceva in schimb il indatorezi pe Dumnezeu care-ti va da insutit si inmiit. Ceea ce voi posta eu aici, pentru unii vor parea lucruri simple, dar cei care s-au lovit o data de birocratia din Romania vor intelege ca, departe de a fi gaina cu oua de aur, informatiile de aici ii vor ajuta sa supravietuiasca in economia romana. Eu insumi m-am lovit de unele probleme si eu insumi, ani de zile, am rezolvat probleme ce deriva din lipsa de informatie sau din insuficienta informatiei.

Nu vreau bani, ci vreau sa-i ajut pe cei care vor sa se ajute. Fireste, cei care considera ca este prea mult de alergat, pot sa plateasca pentru serviciile respective - este la latitudinea fiecaruia. Nu voi da informatii trunchiate in idfeea ca ma veti contacta ulterior sa va dau si restul pe bani - asta este o magarie pe care o fac altii, destui in tara asta. Eu va voi da informatii complete. Iar acolo unde nu intelegeti, puteti sa adresati un e-mail la contabilitatea_firmelor@yahoo.com si veti primi informatiile solicitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu